Повний каталог бренду 25 Union
Задумалась про оновлення гардероба і зараз шукаю український бренд, де можна переглянути повний каталог жіночого одягу. Мене цікавлять як сукні, так і трикотажні моделі для повсякденного використання. Часто стикаюся з тим, що складно знайти ресурс, де представлені всі категорії одразу. Хочеться мати можливість спокійно переглянути весь асортимент без поспіху. Також звертаю увагу на склад тканини і наявність фото кожної моделі. Окремо цікавить інформація про бренд та його заснування. Якщо хтось уже переглядав каталог певної марки, підкажіть, де краще це зробити.
10 Views

Коли я шукала нову сукню, то детально переглядала каталог бренду 25 Union, бо хотіла бачити всі доступні моделі в одному місці. На сайті є окремі категорії з платтями та светрами, що дозволяє швидко знайти потрібний розділ. У кожної позиції є фото і зазначений склад матеріалів, серед яких бавовна та віскоза. Також можна ознайомитися зі сторінкою про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед покупкою я уважно прочитала відгуки покупців, щоб зрозуміти їхній досвід. Навігація досить зручна, тому легко переходити між категоріями і порівнювати різні моделі. У підсумку я змогла обрати річ для повсякденного гардероба без зайвих труднощів.