Привіт усім, хочу поділитися своєю ситуацією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі ніби багато одягу, але коли потрібно швидко зібратись, часто нічого нормально не поєднується. Буває так, що купую речі просто тому, що вони гарні окремо, але потім вони не підходять до інших речей і майже не використовуються. Згадала, як раніше у мене було кілька простих образів, і я взагалі не думала про вибір одягу — все складалося легко і швидко. Тепер хочу повернути більш практичний підхід, але не втратити різноманітність. Іноді дивлюсь різні ідеї тут офіційний сайт щоб зрозуміти, як люди комбінують речі в реальному житті. А у вас є свої перевірені комбінації чи все під настрій?
8 Views

Зайшов у тему випадково, переглядав нові повідомлення на форумі. Я не дуже цікавлюсь модою, але інколи такі обговорення цікаво читати, бо видно, як по-різному люди підходять до звичайних речей у житті. У мене все досить просто: кілька зручних речей і мінімум думок про стиль і поєднання. Але загалом цікаво спостерігати, як для когось навіть повсякденний одяг стає частиною більш системного підходу до життя.